Brambory po Šípovsku

Do včerejší talk show si Karel Šíp pozval skvělého kuchaře Zdeňka Polreicha. Ale byl to Karel Šíp, který diváků představil netradiční recept na výborné „vařené“ brambory. Brambory po Šípovsku, jak tento recept sám Karel Šíp nazývá, si prý pochvalují všichni jeho kamarádi a známí. Doporučujeme ho i my.

Suroviny:
brambory
kousek másla
sůl

Vařené brambory podle Karla Šípa

Brambory oloupeme, vložíme do tlakového hrnce (tzv. papiňák) a osolíme. Brambory nezaléváme vodou, pustí vlastní šťávu. Pouze k nim přidáme kousek másla. Může se ještě přidat také kmín nebo drcený česnek. To podle individuálních preferencí.
Jakmile začne tlakový hrnec syčet, začneme odpočítávat 3 minuty. Za tuto chvilku se brambory vydusí a jsou hotové.
Pro své hosty tak máte během chvilky připravenou originální a lahodnou přílohu.

2 komentáře u „Brambory po Šípovsku“

Napsat komentář: . Zrušit odpověď na komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *