Grilovaná kukuřice s bazalkou a parmazánem

Pokud rádi grilujete, neměl by vám uniknout recept na takovou malou letní chuťovku – grilované kukuřice s bazalkou a parmazánem.

Suroviny:
6 kukuřičných klasů
60 ml olivového oleje
50 g strouhaného parmazánu
hrst nasekaných lístků čerstvé bazalky
pepř a sůl

Postup na přípravu grilované kukuřice

Klasy kukuřice rozdělíme na poloviny a dvě minuty je vaříme ve vodě. Poté kukuřice pomažeme olejem a posypeme špetkou soli.
Uvařené a osolené klasy grilujeme ze všech stran dozlatova, 4 až 6 minut. Ještě horké je vložíme do misky a smícháme je se sýrem, bazalkou a zbytkem oleje. Dobrou chuť.

Napsat komentář

(číslicí) (*)

(*) = povinné pole

Vyhledávání
Odkazy
  • Doporučujeme si do vaší kuchyně pořídit kvalitní kuchyňské potřeby od české značky Tescoma!
Kontakt
    Znáte nějaký recept a chcete se o něj podělit s ostatními?
    Děkujeme! Vděčni budeme za každý váš recept.
Reklama
    Bialetti konvička

    Ideální designový a funkční doplněk do kuchyně pro milovníky kávy

    Moderné kuchyne

    Návrhy kuchýň v 3D od ORESI ZADARMO